Saag Aloo. Patatas con espinacas
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Saag Aloo. Patatas con espinacas. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Saag Aloo. Patatas con espinacas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Saag Aloo. Patatas con espinacas is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Saag Aloo. Patatas con espinacas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Saag Aloo. Patatas con espinacas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Saag Aloo. Patatas con espinacas is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Saag Aloo. Patatas con espinacas estimated approx 1 hora 30 minut.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Saag Aloo. Patatas con espinacas using 14 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.
Es un plato que suelo pedir en el restaurante hindú porque es muy bueno.
Así que he decidido probar en casa a ver como me sale a mí
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Saag Aloo. Patatas con espinacas:
- 1/2 cebolla roja
- 1 tomate mediano pequeño bio
- 1 diente ajo bio
- 1 trozo unos 3 cm de jengibre fresco bio
- 1 trozo unos 5 cm cúrcuma fresca bio
- 1 cucharada postre Garam Masala
- 1 cucharada café mostaza
- 1 cucharada café cilantro molido
- 1 cucharada café cominos
- 1 pequeño espolvoreo guindilla picante molida
- 300 gr espinacas frescas lavadas (embolsadas)
- 3 patatas medianas
- Cilantro fresco bio
- 1 cucharada sopera aceite de oliva virgen extra AOVE
Instructions to make to make Saag Aloo. Patatas con espinacas
- Rallar:
1/2 cebolla roja
1 tomate
Trozo jengibre fresco
Trozo cúrcuma fresca
Diente de ajo
Mejor cada ingrediente en un recipiente, aunque yo lo he puesto todo junto - Escaldar las espinacas: en una olla agua, cuando llega a ebullición echar las espinacas, y cuando vuelvas a hervir retirar y dejar escurrir y enfriar un poco
- Pelar y partir las patatas en trozos medianos o pequeños de tamaño similar.
Estas se pueden cocer en el agua o caldo de las espinacas - En una sartén poner la cucharada de AOVE cuando tenga calor que se expanda por la sartén echar primero la cebolla, el ajo y el jengibre y remover a fuego medio que tomen un poco de color
- Añadir el tomate y remover que se consuma el agua de este y comience a tomar un poco de color
- Añadir la cúrcuma remover y las especias (Garam Masala, cilantro, mostaza, cominos, guindilla en polvo, sal) poco a poco, al gusto
- Cortar muy pequeñas las espinacas
- Añadir las espinacas a la mezclar de la sartén y remover, la especias son al gusto, por tanto se pueden ir añadiendo poco a poco en incluso más cantidad de la indicada.
Yo le he añadido poco a poco el agua que fueron escurriendo.
Opción: en este punto, está mezcla se puede pasar por la batidora - Después de cocer las patatas, dejar escurrir y reservar un poco pocillo o cucharón del caldo de la cocción de las mismas
- Ir dejando que los caldos (líquidos) se vayan consumiendo antes de añadir el siguiente
- Añadir los trozos de patatas que deseen, al gusto, a la sartén y remover, añadir poco a poco el caldo reservado
Añadir el cilantro fresco cortado muy pequeño y apagar el fuego dejar tapado repasando por un rato - En mi caso, aún quedó caldo después de cocer las patatas y lo utilice para cocer un poco de arroz para acompañar (es lo habitual).
El arroz cocido al dente, apartado y escurrido le añadí un poco de cilantro fresco cortado muy pequeño
As your experience and confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for novices you do not require to discover them however only if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a full guide to quick and also very easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Prepare Favorite Saag Aloo. Patatas con espinacas. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment