Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras

Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras estimated approx 30 min.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras using 19 ingredients and 17 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras:

  1. 400 gr carne picada (ternera, magro de cerdo y panceta al 33%)
  2. 1 c.s. mostaza a la miel
  3. 1 c.p comino
  4. 1 c.p ajo y cebolla en polvo
  5. 1/2 huevo batido
  6. 1 c.s. pan rallado
  7. Cuscús con verduras:
  8. 1/2 calabacín
  9. 1 zanahoria pequeña
  10. 1/2 berenjena
  11. 100 gr cuscús
  12. 100 gr carne picada misma proporción anterior
  13. 1 c.s. comino molido
  14. 1 c.c. cúrcuma
  15. Salsa base:
  16. 200 ml tomate triturado
  17. 1 c.s. mezcla orégano y tomillo
  18. 75 ml aprox. fondo de ave
  19. al gusto Queso rulo de cabra

Instructions to make to make Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras

  1. Primero hacemos las albóndigas. Mezclamos todos los ingredientes y salpimentamos al gusto. Dependiendo de la textura quizás tenéis que rectificar de pan rallado o huevo. Vais probando hasta que formeis la albóndiga y se mantengan.
  2. Hacéis bolitas de unos 30 gr o como os gusten, las enharinais ligeramente y freímos a fuego fuerte para que se doren bien por fuera y crudas por dentro. Para sellarlas. Las vamos reservando en papel absorbente.
  3. Para hacer la salsa base, ponemos en una sartén el tomate triturado con las hierbas aromáticas. Dejamos cocer y evaporar el agua de vegetación hasta que se seque y quede espeso. Salpimentamos al gusro. Reservamos.
  4. Ahora el cuscús. Calentamos 100 gr de agua y la incorporamos al cuscús que habremos puesto en un bol. Tapamos y dejamos hidratar mientras seguimos con la receta.
  5. Picamos en brunoise la berenjena, calabacín y zanahoria. Lo ponemos en una sartén con un poco de aceite.
  6. Cuando esté un poco pochadito pero aún mantengan la textura añadimos la carne picada.
  7. Removemos bien para que se desmenuce muy bien. Seguimos cociendo tapado y removiendo de vez en cuando.
  8. Cuando todo esté bien pochado y la carne con color y muy desmenuzada agregamos el cuscús que habremos desmenuzado previamente.
  9. Removemos bien para que se deshaga completamente el cuscús y quede totalmente integrado con la mezcla de verduras y carne.
  10. Agregamos el comino molido, la cúrcuma y salpimentamos al gusto. Mezclamos y reservamos.
  11. Ahora el montaje final.
  12. En una cazuela (de barro como la que he utilizado yo u otra cualquier)!a) ponemos la salsa concentrada de tomate junto con el fondo de ave.
  13. Calentamos y removemos hasta formar una salsita.
  14. Añadimos las albóndigas y dejamos cocer a chup chup suave unos 5 o 10 minutos. Vamos controlando el nivel de líquido. ¡Tiene que ser una salsita espesita nada de una sopa! Y ojo que se puede pegar. Removemos con cuidado que no se pegue.
  15. Pasados estos minutos incorporamos el cuscús y mezclamos para integrar bien y que se caliente el conjunto.
  16. Por último ponemos trocitos de queso de cabra por la superficie y dejamos tapado unos minutos para que se funda ligeramente.
  17. Servimos espolvoreado de pimienta negra y un chorrito de aceite

As your experience as well as confidence grows, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit basically spicy, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your dishes promptly. As for standard cooking skills for newbies you do not need to learn them however just if you master some straightforward food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and easy lunch recipes but its excellent something to chew on. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Ultimate Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Cubos de hielo de fresa y kiwi

Gazpacho suave de sandía

Cruasanes rellenos de pollo asado, untados de gazpacho de fresa