Bizcocho de Cerezas y Almendras

Bizcocho de Cerezas y Almendras

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Bizcocho de Cerezas y Almendras. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Bizcocho de Cerezas y Almendras is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Bizcocho de Cerezas y Almendras is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Bizcocho de Cerezas y Almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bizcocho de Cerezas y Almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bizcocho de Cerezas y Almendras is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bizcocho de Cerezas y Almendras estimated approx 1h 10 min.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Bizcocho de Cerezas y Almendras using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

#261. Aprovechando la temporada de cerezas y después de un tiempo sin publicar niguna receta, nada mejor que regresar con este estupendo bizcocho de cerezas frescas aromatizado con almendras y vainilla. Una auténtica delicia para la època estival.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bizcocho de Cerezas y Almendras:

  1. 130 g harina
  2. 55 g almendra molida
  3. 115 g mantequilla
  4. 325 g cerezas frescas
  5. 1 y 1/2 cucharadita levadura en polvo
  6. 1/4 cucharadita sal
  7. 2 huevos temperatura ambiente
  8. 125 g azúcar
  9. 80 ml leche
  10. 1 cucharadita esencia vainilla
  11. 1/2 cucharadita esencia de almendras o Amaretto
  12. 1/4 cucharadita canela polvo
  13. Glaseado
  14. 60 g mermelada albaricoque
  15. 1 cucharadita Grand Marnier o Licor 43
  16. Opcional
  17. 30 g almendra crocante para decorar

Instructions to make to make Bizcocho de Cerezas y Almendras

  1. Comenzamos con lo más engorroso de la receta. Lavamos las cerezas, y separamos unas 15 cerezas y las dejamos reservadas. Al resto les quitamos el hueso y las cortamos en trozos pequeños.
  2. A las 15 cerezas reservadas las partimos por la mitad y les quitamos el hueso. Las pasamos a un plato con papel absorbente para que se queden lo más secas posibles. Reservamos.
  3. Ayudándonos de una batidora de varillas batimos en un bol los huevos y el azúcar hasta que queden espumosas, unos 3-5 min. Añadimos la mantequilla previamente derretida en el microondas e incorporamos junto con la vainilla y la esencia de almendras. Añadimos la leche y mezclamos.
  4. En otro bol, mezclamos la harina, almendras molidas, sal, la levadura y la canela. Mezclamos todo.
  5. Incorporamos esta mezcla a los ingredientes líquidos e unimos todo. Finalmente, añadimos las cereras picadas en trocitos y volvemos a mezclar hasta incorporar. No sobrebatir la mezcla o nos quedaría un bizcocho compacto (poco esponjoso).
  6. Pasamos la mezcla a un molde desmontable de unos 20 cm previamente engrasado y llevamos al horno precalentado a 200°C, calor arriba y abajo (no ventilador) durante unos 13 min.
  7. Entonces, sacamos del horno y ahora colocamos las medias cerezas que habias mantenido reservadas (colocarlas con el corte hacia abajo) encima del bizcocho. Lo metemos todo al horno de vuelta otros 15 min aproximadamente.
  8. Una vez hecho, sacamos del horno y dejamos enfriar unos 10 min. Mientras tanto, calentamos la mermelada durante 1 min al microondas y pasamos por un colador (no queremos restos de fruta) y pincelamos la superficie del bizcocho.
  9. De forma opcional, podemos decorar con almendra crocante por los lados. Dejamos enfriar, y listo!!
    A disfrutar, espero comentarios.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you don't need to discover them yet only if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and also very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Homemade Bizcocho de Cerezas y Almendras. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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