Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa

Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Son langostinos gigantes de más de 300 gr cada pieza. Es una delicatessen poder degustar estas piezas.

La he hecho al horno pero en una olla especial que es mejor que el horno ya que la tapadera es una cúpula y elabora como horno pero mucho más jugoso al tener la tapa como una cúpula. Hecho a baja temperatura.

Los ingredientes un poco al gusto dependiendo si nos gusta más fuerte o más suave como la sal. Desde luego que han quedado genial. También se puede hacer con otras piezas más pequeñas. En cuanto al vino igual, según le pongamos uno dulce o uno más seco tendrá un sabor u otro

De guarnición una ensalada de lechuga sencilla, con aguacate, tomate, pepino y cebolla fresca.

Disfrutad de la receta. ¡¡Día de San Juan!!

#langostinos #camarones #jumbos #colossal #extremadura #AOVE #zumodelimon #vinoblanco #marisco #AMC #vidasana #cocinaespañola

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa:

  1. 3 Camarón/Langostino 350 gr por pieza
  2. 6 limones
  3. Perejil
  4. 3 guindillas picantes secas al gusto
  5. al gusto Sal
  6. AOVE extremeña
  7. 12 ajos
  8. 1 copa vino blanco
  9. Oval AMC
  10. 1 cucharada harina de arroz o maicena

Instructions to make to make Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa

  1. Descongelamos las piezas el día anterior en el frigorífico para que no pierdan jugos. En este caso son sin cocer para poder cocinarlo al gusto.
  2. Lavamos con agua fría, secamos y reservamos para preparar el resto de ingredientes.
  3. Pelamos los ajos y trituramos en los prensa ajos. Picamos el perejil muy fino con la tijera después de lavarlo y secarlo. Exprimimos los limones y reservamos así como la pulpa una vez quitados las pepitas.
  4. Ponemos la oval al fuego con el AOVE y una vez que empieza a calentar el aceite echamos los ajos y empezamos a pochar con mucho cuidado que no se pongan negros. Echamos un poco de sal y cuando estén un poquito hechos agregamos el zumo de limón y subimos el fuego un pelín y acto seguido echamos parte del vino. En cuanto empiece a hervir echamos los camarones y cubrimos con la salsa que se ha formado para que cojan los sabores y tapamos.
  5. Tapamos y dejamos hacer por cada lado 8 minutos y cuando damos la vuelta volvemos a echar salsa encima para que se potencie los sabores. En este caso se crea una condensación con la tapa que hace que se haga a baja temperatura y que quede jugoso. Si necesitamos algo de caldo más podemos añadirle una pequeña mezcla de zumo de limón, vino y una cucharita de harina de arroz para que se ligue la salsa.
  6. Una vez pasado los 8 minutos por cada lado, a mi me gusta al dente, siempre podemos dejarlo algo más de tiempo y dependerá de la intensidad del fuego y del tamaño del langostino, echamos el perejil y rectificamos de sal.
  7. Si hubiéramos querido que estuviera picante echaríamos las guindillas cuando echamos el ajo a pochar. Le da mucho gusto también. Hay muchas posibilidades.
  8. Dejamos reposar antes de servir con el calor residual. Servimos con la salsa y a chuparse los dedos. Buen provecho.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. Simply put, start making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't need to learn them but only if you grasp some basic cooking methods.

This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Homemade Camarón - Langostino Jumbo Colossal en salsa. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Crema de café con solo 3 ingredientes y en 5 minutos

Ceviche de langostinos 🦐🌶🦐 🌶

Patatas fritas en Airfryer